Norsk nettbutikk       ✅ Faktura til bedriftskunder       ✅ Betal enkelt med Vipps       ✅ Gratis frakt over 2500 NOK*

Dalane lys og lyd

Dalane lys og lyd ligger under SPFX.NO og har hovedfokus på utleie av både scenelys, lyd, spesialeffekter, dekor og teknikk. Har base i Egersund og hovedområdet er i Dalende og i Eigersund, Sokendal, Lund og Bjerkheim. Kan også utføre oppdrag utenfor fylket om ønskelig på Sør-Jæren og andre steder i Rogaland som Bryne, Sandnes og Stavanger.

Noe Dalane lys og lyd kan tilby er: Scenelys, partylys/festlys, Soundboks, mikrofoner, moving heads, lasere, spesialeffekter, konfetti, røykmaskiner, projektorer, sceneteknikk, dekorasjoner, LED lys og leie av kostymer.

Kan også ordne lysdesign og scenografi til din konsert, event eller til musikkvideoer. Samt eventplanlegging og styling til bryllup, konfirmasjoner og andre eventer.

Hovedfokuset til Dalane lys og lyd er private men også ulike firma som skal ha teambuilding, julebord, jubileumsfest med mer.

Alt leie foregår via Hygglo som er en utleietjeneste som tidligere var Leieting før de skiftet over til Hygglo. Der kan man reservere ønsket dag/dager og hva man ønsker å leie. Kan sette sammen ulike pakker dersom man skal leie mye og kan også tilby levering, riggehjelp og tekniker under eventet eller produksjonen.

Følg Dalane Lys og Lyd på Facebook for å få med deg nyheter, konkurranser, tilbud og info: https://www.facebook.com/DalaneLysogLyd

Share via
Copy link