Norsk nettbutikk       ✅ Faktura til bedriftskunder       ✅ Betal enkelt med Vipps       ✅ Gratis frakt over 2500 NOK*

Spesialeffekter

Atmosfære effekter

SPFX.NO kan tilby ulike effekter som kan være med å skape ulike stemninger og vær. Blant annet kunstig snø, frost-effekter, tåke, dis, regn, vind med mer.

Røyk kan med god lyssetting skape illusjoner av vann eller skyer på bakken. Røyk og tåke kan brukes til å skape ulike stemninger og atmosfære i luften, slik at lys-vinkler kan ses og som dermed kan skape mer dybde på scenen eller i filmen.

Det er mulighet å leie flere ulike røykmaskiner til både teater, film, redningsøvelser, halloween, russ og fester. Ta kontakt for info.


Projektor effekter og 3D mapping

Projektor effekter kan brukes til å skape ulike visuelle effekter både for film, scene og utstillinger. Ofte også kalt for 3D mapping eller 3D-projeksjon på norsk.

Projektor effekter kan i samarbeid med lysdesign være med å definere miljø, vær, tid, sted og rom. Eller skape ulike abstrakte effekter og motiver for å skape ulike stemninger. Projektor effekter kan raskt endre kulisser, kostymer, gulv, tak og andre eksisterende rom uten for avanserte og lange sceneskift.


Pyroteknikk

Jeg kan ordne enkle flammeeffekter, røykeffekter, tåke, elektriske kortslutninger og en liten gnist eller to!

Jeg har også noen håndholdte produkter som gir muligheten til å få en skuespiller til skyte ild-kuler fra hendene og lignende. Samt brennende og rykende rekvisitter.

BEMERK – Jeg har ikke pyrosertifikat og alt utstyr som blir benyttet er godkjent for privat bruk og kjøp av offentligheten og benyttes av blant annet tryllekunstnere.


Konfetti

SPFX.NO kan tilby konfetti til allslags ulike anledninger. Konfetti passer til premierer, bursdager, prisutdelinger, bryllup, konkurranser og andre spesielle anledninger.

Alt fra papirkonfetti, metallkonfetti, strimler og papir-snø. Eller konfetti i ulike former som sommerfugler, stjerner, hjerter, roseblad eller lignende. Er også mulighet å ordne streamere som forenkler ryddejobben men som samtidig kan skape en fantastisk effekt.

SPFX.NO tenker også på miljøet, og kan få tak i papirkonfetti som oppløses med kontakt med vann. Noe som forenkler ryddejobben og som heller ikke er skadelig for miljøet 🙂


Slim

Kan levere ulike typer kunstig slim og kunstig gjørme til ulike produksjoner, teater, film, eventer, halloween, lek og moro. I nettbutikken er det også mulig å kjøpe slimpulver som man blander med vann for å skape slim.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode!

Motta tips, inspirasjon, tilbud og siste nytt! Nyhetsbrev sendes ca. en til to ganger i måneden.
(Rabattkoden kan brukes på din neste ordre ved kjøp av produkter fra Grimas og Kryolan)

 

Share via
Copy link