Norsk nettbutikk       ✅ Faktura til bedriftskunder       ✅ Betal enkelt med Vipps       ✅ Gratis frakt over 2500 NOK*

Tjenester

HALLOWEEN EVENTER ARRANGEMENTER OG SPØKELSESHUS SPFX.NO
scenelys partylys røykmaskin soundboks utleie rogaland

SPFX.NO tilbyr en rekke ulike tjenester samt utleie av diverse utstyr til film, teater, revyer, bryllup, fester, halloween, konserter og små og store arrangementer. Både offentlige og private sammenkomster. Gjør oppdrag hovedsakelig i Rogaland, men kan også reise.

Tidligere erfaringer/kompetanse
Har tidligere erfaring med både scenografi, lysdesign, kostymedesign, kostymepatinering, eksponeringsdesign, grafisk design, SFX-sminke og webdesign. Har også erfaring som rekvisittmaker, skuespiller, statist og som maskør. Du kan se noen produksjoner jeg har jobber med tidligere her- PRODUKSJONER

Halloween
Halloween er høysesong for meg og jeg har masse erfaring med design og gjennomføring av ulike halloween eventer og spøkelseshus. Tilbyr også å gjøre halloween sminke og glitter-tatoveringer for private til halloween festen og på små og større eventer.

Nettbutikk
I nettbutikk der det er mulig for både private og bedriftskunder å kjøpe profesjonell teatersminke, halloween sminke, ansiktsmaling, makeup, glitter-tatoveringer og SFX-sminke. Tilbyr kjente merker som Kryolan, Ben Nye, Grimas Teatersminke, DASHBO og Tinsley Transfers. Besøk nettbutikken her- NETTBUTIKK

Fokus på miljø, HMS og gode priser
Jeg strekker med langt med tanke på miljø, HMS og til å gi konkurransedyktige priser. Nesten all sminke som blir benyttet ved oppdrag eller som blir solgt i nettbutikken er produsert i Europa eller USA etter strenge regelverk. Ved rekvisittproduksjon blir mange materialer gjenbrukt og resirkulert. Ordrer i nettbutikken blir også ofte sendt i gjenbrukte esker og med gjenbrukt støtdempende materialer.


Når du tar kontakt i forbindelse med et oppdrag eller ved prisforespørsel er det viktig å oppgi følgende (om relevant):
– Hva
– Hvor
– Når
– Målgruppe
– Budsjett
– Manus, moodboard, skisser, konseptdesign.
– Bilder av lokalet, eventuelt tekniske tegninger ( i forbindelse med lys eller teknikk)

Håper å høre fra deg!

Ønsker du å lese mer om SPFX.NO? Da kan du skjekke ut denne siden – OM SPFX.NO

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode!

Motta tips, inspirasjon, tilbud og siste nytt! Nyhetsbrev sendes ca. en til to ganger i måneden.
(Rabattkoden kan brukes på din neste ordre ved kjøp av produkter fra Grimas og Kryolan)

 

Share via
Copy link