Norsk nettbutikk       ✅ Faktura til bedriftskunder       ✅ Betal enkelt med Vipps       ✅ Gratis frakt over 2500 NOK*

SFX-sminke

Nettbutikk


Ønsker du å sminke deg selv og leter etter profesjonell teatersminke, ansiktsmaling, SFX sminke, sminke til halloween og andre sminkeprodukter? Se SPFX.NO sin nettbutikk. Tilbyr kjente merker og produkter som Grimas teatersminke, Kryolan og sminke fra Ben Nye. Jeg leverer både til bedrifter, organisasjoner samt til private.

Tidligere kunder består blant annet av institusjonsteatre, cosplayere, kulturskoler, amatørteatre, filmselskap, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og en drøs med folk som bestiller sminke til både SFX, halloween, utkledning, karneval samt daglig bruk og vanlig sminke.

Noen produkter som jeg tilbyr er blant annet flytende latex, sårvoks, silikon, gelatin, blodkapsler, hudlim, ullcrepe, sjablonger, ansiktsmaling, glitter-tatoveringer, proteser, skallehetter, split-cakes, sår-tatoveringer, fettsminke, et stort utvalg av teaterblod og mye mer! Tilbyr totalt over 500 produkter!

Enten om du driver med teatersminke, ansiktsmaling, markørsminke, SFX, cosplay, drag eller trenger sminke til utkledning og halloween kan du nok garantert finne noe som passer for deg!


Spesialeffektsminke

SPFX.NO kan levere SFX sminke, teatersminke, skadesminke, proteser, hårdesign, markørsminke og halloween sminke for å nevne noe.

Tar både oppdrag fra private som kunne trenge sminke til for eksempel en fest eller halloween, til profesjonelle oppdrag for fornøyelsesparker, teater eller filminnspillinger over lengre perioder. Ta kontakt for mer info eller ved andre hendvendelser. Ved større produksjoner som krever forberedelser er det en fordel at man tar kontakt tidlig, men jeg har også en del erfaring med å skape effekter «out of the kit» med det jeg har i sminkesettet.

SFX-sminke / Skadesminke / Markørsminke

Karaktersminke / Teatersminke

Karaktersminke til både teater, musikkvideoer, musikaler, halloween og filmproduksjoner.


Han her er veldig flink! Jobber med han via «Spøkelsesnatt i Kongeparken» der han sminket meg, hadde virkelig ikke sett så bra uten hans hjelp!

Jonny Løtoft, Skuespiller og modell, Spøkelsesnatt i Kongeparken

Markørsminke

Realistiske effekter til redningsøvelser er viktig for at deltakerne skal få en så troverdig øvelse som mulig. Noe som kan forberede dem på hvordan skader og ulykker kan se ut i virkeligheten slik at de kan yte sitt beste dersom noe skulle oppstå og være bedre rustet til å hjelpe.

SPFX.NO har også et bredt nettverk av dyktige skuespillere som kan stille opp som markører om ønskelig. Røykmaskiner og rekvisitter som kunstige kroppsdeler kan også tilbys i tillegg til markørsminke for å skape ulike scenarioer. Det er også mulighet for å kjøpe kunstig blod og sminke som kan bli brukt til markørsminke i nettbutikken.


Halloween sminke

Jeg kan ordne din halloween sminke til halloween eller til halloween festen til gode priser. Gjør oppdrag hovedsakelig i Rogaland, blant annet i Stavanger, Egersund, Sandnes eller andre steder etter avtale. Jeg spesialiserer meg på skadesminke som sår, kutt, blåmerker og brannsår. Samt zombiesminke.

Jeg kan sminke deg om til for eksempel en zombie, monster eller sminke deg opp med kunstige sår og skader.

Ta kontakt for mer info.
Husk å oppgi:

  • Hvor du er lokalisert.
  • Når du skal sminkes (dato og gjerne klokkeslett du må være ferdig sminket eller tid jeg har til å sminke deg).
  • Hva du ønsker å bli sminket som.
  • Hvor mange som skal sminkes om det er flere. (Kan tilby litt grupperabatter)

I tillegg til halloween sminke tilbyr jeg også glitter-tatoveringer med halloween tema eller enkel ansiktsmaling til barneselskap eller halloween-festen.

PS! – Halloween er den travleste sesongen i året for meg, bestill tidlig om mulig.


Hva er SFX sminke?
SFX sminke er en betegnelse på spesiell sminke som benyttes til fim, tv, teater, cosplay og halloween til å sminke ulike sår og skader eller å forandre en person sitt utseende til en annen, et monster eller for eksempel en zombie.

Share via
Copy link