Norsk nettbutikk       ✅ Faktura til bedriftskunder       ✅ Betal enkelt med Vipps       ✅ Gratis frakt over 2500 NOK*

Scenelys

SCENELYS OG LYSDESIGN

SPFX.NO kan ordne scenelys, partylys, dekorbelysning og diskolys til ditt arrangement, utstilling, konsert eller produksjon. Enten privat eller til offentlige eventer.

Noe utstyr jeg har på lager-

 • Scenelys
 • Moving lights
 • Discolys og partylys
 • Dekorbelysning
 • Strobelys
 • UV lys/Blacklight
 • Lasere
 • Konfetti
 • Low fog maskiner
 • Røykmaskiner med mer.

Ekstra utstyr kan også leies inn til ulike produksjoner. Det kan være avanserte lys-show programmert i takt med musikk, til helt enkelt frontlys til en scene. Konfetti, røyk, tåke, eller boblemaskiner kan også kombineres for å få en fin effekt. Jeg setter både opp lyset, og styrer det under arrangementet om ønskelig for best resultat.

LYSDESIGN
Tidligere har jeg designet lys til både teater, revy, konserter, utstillinger og danseforestillinger. Jeg brenner for å bruke lys til å skape, definere eller å forsterke atmosfære, tid, rom, stemning, energi og følelser. Og hvordan lys kan være med å formidle budskapet til artisten, danserene, kunstnerene eller regissør.

FØLGESPOT-OPERATØR
Jeg har erfaring om følgespotoperatør fra små og store produksjoner. Dersom du har følgepot og trenger noen til å styre den er det bare til å ta kontakt. Jeg har tidligere styrt følgespot på ulike typer produksjoner både i Stavanger Konserthus og i Egersund Arena.

LYSTEKNIKER OG RIGGING
Med høye krav til HMS og estetikk kan jeg bistå med rigging, adressering og oppheng av ulike typer lamper til produksjoner rundt i Rogaland.

AVVIKLING AV LYS
Jeg kan avvikle forestillinger og produksjoner på en god del ulike lyskonsoller/lysbord samt med avviklingsprogrammet Q-lab. Har mest kompetanse med avvikling fra teater, men også revy og andre typer forestillinger der jeg overtar produksjonen etter en annen lysdesigner. Jeg har også erfaring med å programmere presets/enkle utgangspunkt og designe og styre lys til forestillinger «on the go»

FORHANDLER
Skal du gå til innkjøp av røykmaskiner, diskolys, boblemaskiner, kabler, flight cases, tilbehør, enkle lysbord eller scenelys? Ta kontakt for tilbud. Jeg er forhandler av annerkjente merker fra Tyskland og USA. Tilbyr blant annet proffesjonelle røykmaskiner til brannøvelser og redningsøvelser. Sjekk også ut nettbutikken om du skulle trenge markørsminke etc.

UTLEIE
Det er også mulighet for å få leie utstyr og lys til privatpersoner eller bedrifter som skulle trenge partylys/festlys, røykmaskin eller dekorlys i Rogaland. Holder til i Egersund, men jeg kan også levere andre steder som for eksempel i Stavanger, Sandnes eller andre steder på Jæren.

Dersom du skal leie er det viktig å oppgi hva du ønsker å leie, tidspunkt du ønsker å leie, samt hvor du er lokalisert. Jeg kan også hjelpe deg med å finne ut hva du kunne trenge om du er usikker.
Se ting som kan leies ut på min Hygglo-profil.


Ta kontakt dersom du lurer på noe, eller for informasjon om leie eller andre spørsmål 🙂
Prøv å gi meg en så detaljert beskrivelse om oppdraget om mulig:

 • Ønsker fra regi/artist/koreograf etc.
 • Timer tilgjengelig for rigging og programmering.
 • Teknisk utstyr som er på spillestedet eller om alt eller noe må medbringes.

(Husk at om dere ønsker avansert lys til danseforestillinger, konserter eller teater er det ofte behov for egne lysprøver og tid til programmering og fokusering av lamper. Noen ganger i samarbeid med regissør, koreograf eller artist.)

SITATER FRA TIDLIGERE KUNDER

The lighting is impressive

Allan Withington, Prisvinnende dirigent og musiker, Danseforestillingen Il maestr

o.

Fantastisk lys!

Rasmus Vest, Filmfotograf, Maskeradeshow på Vågen vgs.

Kjempejobb!

Tom Wangerud, Underholdningssjefen.no, Event på Jæren Hotell.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en rabattkode!

Motta tips, inspirasjon, tilbud og siste nytt! Nyhetsbrev sendes ca. en til to ganger i måneden.
(Rabattkoden kan brukes på din neste ordre ved kjøp av produkter fra Grimas og Kryolan)

 

Share via
Copy link