Norsk nettbutikk       ✅ Faktura til bedriftskunder       ✅ Betal enkelt med Vipps       ✅ Gratis frakt over 2500 NOK*

Grimas Teatersminke

Grimas Teatersminke er et nederlandsk firma som produserer sminke til både proffesjonelle og hobbymarkedet. Produktene til Grimas blir både brukt til scene og teatersminke, SFX-sminke, markørsminke, ansiktsmaling, film, drag sminke og som halloween sminke.

Grimas tilbyr et stort utvalg av produkter
Noen produkter som Grimas Teatersminke produserer er sårvoks, teaterblod, vannsminke/ansiktsmaling, svamper, sminkekoster, sminkeblyaenter, ullcrepe, hudlim, løsvipper, skimmer, kremsminke/fettsminke, tannlakk, glitter tatoveringer, verktøy til applikasjon av sminke og mye mer!

Produktene til Grimas Teatersminke blir også brukt til vanlig sminke, mote og fashion. Og vannsminken blir brukt av ansiktsmalere over hele verden. Til SFX-sminke, markørsminke og halloween sminke er produktene dermavoks, dirt paste og blodpasta meget populære.

Sikkerhet først
For sminke som er produsert i Europa finnes det et strengt regelverk. Danmark har gått et steg videre og har formulert ekstra sikkerhetskrav for barn. Også til andre Grimas produkter som brukes av barn har Grimas i Danmark søkt og fått kategori A sertifisering. Hvert Grimas produkt, og til og med hver farge på produktet, har et eget etikett hvor det står alle ingredienser. Dette er særdeles viktig i tilfelle allergi.
Allergi innebærer en kraftig reaksjon av kroppen på et bestemt stoff. En person kan for eksempel være allergisk mot næringsstoffer (laktose), stoffer i luften (pollen) eller kosmetiske ingredienser (parfyme). Dette betyr ikke at disse stoffene i alminnelighet er skadelige. Dette fordi en allergisk reaksjon er en individuell reaksjon.

For å kunne garantere trygge produkter bruker Grimas kun den reneste varianten av alle råstoffer.

Selv om Grimas produserer på tradisjonelt vis, brukes det høyteknologi under strenge hygieniske forhold til å produsere bakteriologisk trygge produkter.
Water Make-up for eksempel har en sammensetning som gjør at det ikke kan danne seg mikro organismer. Som kontroll tas en prøve av hvert parti som sendes til laboratoriet.

For å garantere lengre holdbarhet av produkter hvor man bruker vann, gjennomføres det en challenge test . Da tilsettes det bevistt sykdomsfremkallende bakterier og sopper for å undersøke om produktets sammensetning uskadeliggjør disse. Produktet blir ikke sendt på markedet før det hat bestått denne testen. Grimas produserer til mange land: på tradisjonell måte, profesjonelt og trygt.

VIDEO – Om Grimas Teatersminke

GRIMAS TEATERSMINKE – GALLERI

Her er et lite produktgalleri med litt produkter og looks laget med sminke fra Grimas. For flere eksempler og inspirasjon kan jeg anbefale å besøke sidene om sminketips.


Grimas Teatersminke FAQ

Er Grimas Teatersminke testet på dyr?

Grimas Teatersminke har aldri utført dyretesting eller gitt andre i oppdrag og vil heller aldri gjøre dette. Grimas leverer ikke til land som krever dyretesting (som for eksempel Kina).
Dyretesting av kosmetikk er siden 2004 forbudt i hele Europa. Også dyretesting av ingredienser til kosmetikk er forbudt i Europa siden 2013.

Er Grimas Teatersminke sin sminke uparfymert?

Alle Grimas sine produkter er uparfymert. Lipstick (Pure) og Gloss inneholder en smakessens. 

Er Grimas Teatersminke glutenfri?

Alle produkter fra Grimas har en glutenfri oppskrift og kommer ikke i kontakt med gluten under produksjonsprosessen.

Hvor kan man kjøpe Grimas Teatersminke?

Grimas Teatersminke og flere sminkemerker kan man kjøpe i nettbutikken. Tilbyr merkene Grimas Teatersminke, Ben Nye sminke, sår tatoveringer fra Tinsley Transfers og mer.

Er Grimas Teatersminke trygg?

Grimas blir produsert i Nederland under strenge europeiske krav. Alle av Grimas sine produkter er glutenfrie og ikke testet på dyr. Produktene går også gjennom dermatologiske tester før de blir sendt ut fra fabrikken.

Kan man bruke Grimas sin vannsminke til ansiktsmaling?

Grimas Teatersminke sin vannsminke brukes av ansiktsmalere over hele verden.

Hvordan fjerner man vannsminke/ansiktsmaling?

Vannsminke og ansiktsmaling fjerner man med lunkent vann og såpe.

Hvordan fjerne filmblod?

Grimas Teatersminke sitt filmblod fjerner man med vann og såpe. Et tips er å bruke hansker når man jobber for blodet kan i noen tilfeller være vanskelig å fjerne fra innsiden av hendene.

Kan Grimas Transparent pudder brukes til vanlig sminke?

Ja absolutt. Grimas Teatersminke sitt transparente pudder kan brukes til både teatersminke, SFX sminke, film og vanlig sminke. Det blir transparent når det kommer i kontakt med oljer fra huden eller sminken.

Hva er forskjellen på Mastix Ekstra og Mastix Vannbasert?

Forskjellen er at Mastix Ekstra holder mye bedre svette og kan holde lengre enn Vannbasert mastix. Ved Mastix Ekstra må man bruke Mastix Remover for å fjerne limet. Mens Vannbasert mastix fjerner man men lunkent vann og såpe.

Hva er forskjellen på Grimas Dermavoks og Sårvoks?

Forskjellen er et konsistensen er litt forkjellige fra hverandre. Dermavoks er mer transparent slik at man ikke skulle trenge å sminke over med hudtone etterpå. Dermavoks sitter også ofte bedre på huden men er litt hardere å jobbe med. Ved bruk av Scar Wax er det andbeafalt å benytte et lag hudlim under for ekstra bra feste.

Hvordan lager man sår med sårvoks?

Man påfører voksen på huden man ønkser såret og skulterer såret eller skaden med en Dermavoks spatel. Derreter påføres sminke i såret og det puddres med tranparent pudder. Tilslutt på føres Flimblod eller Blod Pasta. Se siden om SFX-sminke under sminketips eller besøk Youtube kanalen til SPFX.NO for mer detaljerte instruksjoner

Er fettsminke det samme som kremsminke?

Fettsminke og kremsminke er det samme bare det blir kalt for forskjellige navn.

Hva er fettsminke?

Fettsminke er sminke man kan påføre uten å aktivere sminken med vann. Fettsminke er også ofte kalt for kremsminke. Fettsminke er utmerket til skyggelegging noe som gjør den spesielt egnet som teatersminke. Fettsminke er høyt pigmenter men kan påføres i tynnere lag for transparente effekter.

Hvordan fjerne fettsminke?

Fettsminke fra Grimas Teatersminke kan man fjerne med Grimas sin Multiremover eller Afschmink.

Hva er Blod Pasta?

Blod Pasta er et tykt teaterblod designet for å skape effekten av koagulert og gammelt blod. Utmerket til å sminke brannsår og andre gamle sår og skader til halloween sminke og SFX sminke.

Hva er en skallehette?

En skallehette er en slags hudfarget badehetta som brukes til teatersminke, film og halloween sminke for å skape illusjonen av at man er skallet.

Kan Grimas sin fettsminke brukes til SFX-sminke?

Grimas Teatersminke sin fettsminke egner seg utmerket til SFX-sminke og protesesminke. Man kan tynne den ut med litt isopropanol for transparente effekter.

Kan øyenskygger fra Grimas brukes til vanlig sminke?

Ja absolutt. Øyenskyggene til Grimas Teatersminke brukes også til film, fashion, musikkvideoer, brudesminke, drag makeup, i temaparker samt til vanlig sminke.

Går teatersminke ut på dato?

Flere av Grimas Teatersminke sine produkter har datostempling på seg. Dette er best før produkter så man kan bruke sminken selv om den har gått ut på dato.

Må man sette fettsminke med transparent pudder?

Nei men det er stekt anbefalt for at sminken ikke skal smitte lett av og for at den skal holde seg lengre.

Hva er tannlakk?

Tannlakk er det samme som neglelakk bare det brukes på tennene for å skape ulike effekter. Blir brukt til både teatersminke, film, halloween sminke og cosplay. Finnes i fargene gull, nikotin, brun, svart, hvit og rød. Fargene kan blandes for å skape mer realistiske effekter.

Hva er ullcrepe?

Ullcrepe er hår som blir brukt for å skape kunstige barter, øyenbryn, kinnskjegg og skjegg til teater, halloween sminke og film.

Hvordan oppbevare fettsminke?

Fettsminke må lagres helst på et mørkt og litt kjølig sted. Flere kulturskoler og institusjonsteatre bruker kjøleskap til oppbevaring av kremsminke.

Er Covercream Pure det samme som fettsminke?

Covercream Pure er det samme som fettsminke bare med en litt annerledes oppskrift. De kan brukes begge to til både base (foundation) og til skyggelegging og høylys.

Hva er en skjeggsvamp?

En skjeggsvamp er en grov effektsvamp som brukes til teatersminke, ansiktmslaing og halloween sminke for å skape effekten av skjeggstubber eller skrammer. Skjeggsvamper blir også ofte kalt for skjeggstubbsvamper.

Kan sminkesvamper gjenbrukes?

De blåfargete sminkevampene fra Grimas kan vaskes med Zalo og vann og gjenbrukes flere ganger. Latexsvamper er egnet til engangsbruk og bør kastes etter bruk.

Hvordan vaske sminkekoster?

Sminkekoster rengjør man med Zalo og lunkent vann. Man kan også bruke kosterensproduktene fra bareMinerals som kan kjøpes i nettbutikken. Sminkekoster bør vaskes ofte.

Share via
Copy link