Norsk nettbutikk       ✅ Faktura til bedriftskunder       ✅ Betal enkelt med Vipps       ✅ Gratis frakt over 2500 NOK*

Halloween i Westernbyen

Halloween i Westernbyen 2021 ble en suksess! Her er et lite bildegalleri fra eventet. Neste år satser vi arrangører på å gjøre det enda bedre og skumlere! Med flere skuespillere, stemningsskapende belysning og lydeffekter og gjennomførte dekorasjoner. Samt et familievennlig arrangement tidligere på ettermiddagen som ikke er like skummelt som på kvelden.

Glad i halloween? Kunne du tenke deg å bli med å arrangere tidenes halloween i Westernbyen 2022? Ta kontakt på mail: spfx.no@gmail.com og fortell litt om deg selv. Må være bosatt i Rogaland. Planen er å møtes rundt en gang i måneden og lage rekvisitter, ha skuespiller kurs, workshops i SFX-sminke, dekor, improvisasjon, skremming og mye mer! Samt turer til lokale spøkelseshus og halloween eventer. Er bare til å bli med i gjengen 🙂

Halloween i Westernbyen er et årlig halloween event arrangert i samarbeid med Fun Center og SPFX.NO. Eventet finner sted i Westernbyen på Ålgård. Westernbyen blir fult av monstre, cowboyer, spesialeffekter, gresskar, lys og lydeffekter. En fin opplevelse for å komme i halloween stemming. Ikke for de lettskremte!

Share via
Copy link